Hoogwaardige sieraden van uitmuntende kwaliteit

Alle sieraden van Op Goud Geluk worden met de hand gemaakt door proffesionele goudsmeden die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en worden vervaardigd van hoogwaardige materialen. 

Op Goud Geluk kiest er voor om haar collecties te maken van gerecycled goud en zilver. Het recyclen van edelmetaal is namelijk een stuk duurzamer dan het mijnen naar nieuw goud en zilver. 

De sieraden van Op Goud Geluk zijn dan ook niet gemaakt om 1 keer naar dat ene feestje te dragen maar om een leven lang mee te gaan. Daarom zijn alle sieraden van massief Sterling zilver (925) of 14 karaat goud zijn gemaakt. Hierdoor gaat je sieraden lang mee, verkleurt je sieraad niet en beschadigt het ook minder snel.

Bij Op Goud Geluk is het ook mogelijk om je oude sieraden om te smelten tot een nieuw sieraad, hierbij draag je bij aan duurzaamheid en kun je met de huidige hoge goudprijs ook de kosten drukken voor een nieuw sieraad door eigen materiaal te gebruiken. 

De mooiste natuurlijke edelstenen

Op Goud geluk werkt graag met edelstenen en kiest ervoor om met alleen natuurlijk edelstenen te werken. Geen imitaties, syntheses of namaak. Edelstenen uit de natuur die hun kleur verkrijgen tijdens natuurlijke processen. Hierdoor is de steen ook kleurvast en gaat deze lang mee. 

Alle diamant die je in de sieraden op de website ziet zijn Natuurlijke diamant. Geen labgrown of imitaties. 

 

© 2015 - 2024 Op Goud Geluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel