Verzending en bezorging


Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Uw bestelling wordt via een pakketje met Track and Trace verstuurd. Zodra het pakketje is verzonden ontvangt u de Track and Trace code in de mail en kunt u uw pakketje volgen op www.postnl.nl of de PostNL app. Kleinere items zoals oorstekers en doorrijgers wordt met een brievenbuspakketje verstuurd, hiervoor zijn de verzendkosten 2,50 De verzendkosten voor een pakket zijn standaad 6 euro.

Bestellingen boven de € 350,- worden aangetekend en verzekerd verstuurd met Track and Trace via PostNL. De extra kosten hiervan neemt Op Goud Geluk voor haar rekening. Het pakketje wordt niet bij de buren afgeleverd als u niet thuis bent maar naar een PostNL pakketpunt gebracht. Zodra het pakketje is verzonden ontvangt u de Track and Trace code in de mail en kunt u uw pakketje volgen op www.postnl.nl of de PostNL app. 

Wat is de levertijd van mijn bestelling via de webshop?

De levertijd van een bestelling via de webshop bedraagt 2-5 werkdagen. Niet alle artikelen die op de website staan zijn fysiek op voorraad en worden na bestelling zo snel mogelijk op maat voor u gemaakt. Hierdoor kan het soms 2-5 dagen duren voordat het pakketje wordt verzonden. Bestelt u een artikel waarover u contact heeft opgenomen om een speciale aanpassing aan te laten doen dan kan de levering wat langer duren. 

Werk in opdracht heeft een levertijd van 4-6 weken. 

 

© 2015 - 2024 Op Goud Geluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel