Verlovingsringen van Op Goud Geluk

Een verlovingsring is zo veel meer dan een sieraad. Het is een teken van liefde, van de belofte van de toekomst die je met elkaar wil gaan delen. Wanneer je op een knie gaat om je partner ten huwelijk te vragen, zal je partner de ring om de ringvinger schuiven en eens goed bekijken. Prachtig!

Een verlovingsring is heel erg persoonlijk. De verlovingsringen van Op Goud Geluk kunnen daarom op maat gemaakt worden. Van een specifieke edelsteen tot een idee voor een ontwerp voor een ring, alles is mogelijk! Je kunt hier ringen vinden uit de huidige collectie verlovingsringen. Toch liever een ring op maat? Neem dan contact op met Astrid via astrid@opgoudgeluk.nl.

Verlovingsring met Diamant

Ga je voor een gouden aanzoeksring met diamant dan kies je voor kwaliteit en klasse. Diamant is de hardste edelsteen die er is en gaat dan ook een leven lang mee. Een mooier symbool van eindeloze liefde is er niet. Met een diamanten verlovingsring kun je alle kanten op. Kies je voor een klassieke solitair waarbij één diamant centraal staat met daaromheen wel of geen kleinere diamantjes of ga je voor een alliancering waarbij de briljantjes halfrond of helemaal rondom gezet zijn. Ook kan de kleur van het goud veel uitmaken kwa uitstraling. Een witgouden verlovingsring met diamant is wat moderener dan een geelgouden aanzoeksring. Al kies je met een roodgouden verlovingsring wel echt voor een trendkleur.  Denk daarnaast ook eens aan een andere slijpvorm als je voor een echt unieke ring wil gaan. Zo kun je bijvoorbeeld een Heartshaped diamant kiezen of een peerslijpsel of princess cut. Diamant is veelzijdig en duurzaam, je kan geen verkeerde keuze maken met een gouden verlovingsring met diamant. 

Verlovingsring met Edelsteen

Door het kiezen van een bepaalde edelsteen in je verlovingsring maak je je ring echt persoonlijk. Je kunt bijvoorbeeld de geboortesteen van je verloofde kiezen als hoofdsteen of de lievelingskleur van je partner terug laten komen als eye-catcher in je ring. De gouden ringen uit de Trefoil Collectie zijn perfect als je op zoek bent naar een unieke verlovingsring met een kleursteen. De ringen zijn er in Witgoud, Geelgoud en Roodgoud met verschillende edelstenen in de hoofdrol. 

Een combinatie van kleurstenen en diamant is natuurlijk ook erg mooi. Een goed voorbeeld hiervan is de 3-steens verlovingsring met Aquamarijn. Hier staat steeds een mooie edelsteen in de hoofdrol geflankeerd door 2 kleinere diamantjes. 

© 2015 - 2024 Op Goud Geluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel