Trefoil Collectie, gebaseerd op de Gotische Architectuur

De Trefoil collectie is geïnspireerd op de Gotische Architectuur. Al sinds ik kunstgeschiedenis kreeg op de middelbare school ben ik geïntrigeerd door de bouwstijl Gotiek. De sierlijke lijnen in het ingewikkelde maaswerk spreken mij enorm aan. Op de Vakschool heb ik een examenproject gemaakt in de gotische stijl en heb ik mijn eigen rasterwerk ontworpen, hier heb ik later ook nog sieraden van gemaakt. Nu een aantal jaren later wilde ik graag een collectie maken als ode aan de Gotische bouwstijl. De trefoil vorm komt vaak terug in het maaswerk in Gotische raamwerken en is mijn basisvorm geworden waar ik deze collectie omheen heb gebouwd. 

Gouden sieraden met edelstenen

De Trefoil collectie combineert 14 karaat goud met de mooiste edelstenen. Alle sieraden zijn te verkrijgen in drie kleuren goud: geelgoud, roodgoud en witgoud. De mooie glans van het goud combineert heel mooi met de verschillende edelstenen die worden gebruikt in de collectie. Voor iedereen zit er wel iets bij. Van blauw tot geel en van groen tot roze er zijn edelstenen in allerlei kleuren. Houd je van Aquamarijn, Tanzaniet, Morganiet, Granaat, Topaas of Toermalijn, ze zijn er allemaal! Geelgouden ring met groene edelsteen, witgouden oorbellen met blauwe edelstenen, Roodgouden sieraden met lichtroze edelsteen. 

Wil je een bepaalde steen combineren met een andere kleur goud is dat zeker mogelijk. Neem hiervoor contact op met Astrid! 

© 2015 - 2023 Op Goud Geluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel