Op Goud Geluk sieraden collectie

Op Goud Geluk is een Nederlands goudsmid merk. Alle sieraden van Op Goud Geluk worden handgemaakt en ontworpen in Nederland. Op Goud Geluk heeft een uitgebreide sieraden collectie. Als zelfstandig goudsmid maakt en ontwerpt Astrid van Ruiten alles zelf. De voorliefde voor edelstenen en kwaliteit zie je terug in de gouden en zilveren sieraden. Er is voor ieder wat wils. Sierlijke oorbellen die je dagelijks naar werk kunt dragen. Elegante edelstenen colliers die je draagt naar feestelijke gelegenheden. Memorabele gouden ringen die je voor de rest van je leven draagt of dierbare armbanden met een symbolische betekenis. Sieraden in zilver en goud, regelmatig in combinatie met een kleurrijke edelsteen. Doordat alles met de hand wordt gemaakt is er ook ruimte voor aanpassingen. Wil je liever een andere kleur goud of een andere kleur steen, dat kan! Vraag naar de mogelijkheden. 

 

Sieraden vormen een tastbare herinnnering aan personen en gedenkwaardige momenten. Of het nou gaat om het samen ontwerpen van trouwringen of het omsmelten van oude trouwringen waaruit weer nieuwe ringen worden gemaakt: sieraden worden van generatie op generatie doorgegeven en vertellen altijd een persoonlijk verhaal.

Op Goud Geluk maakt jou graag blij met unieke en duurzame sieraden, geïnspireerd door jouw verhaal en op ambachtelijke wijze in Nederland gemaakt van natuurlijke materialen. Zodat jij een herinnering aan een bijzonder moment of belangrijk persoon, blijvend met je mee kunt dragen.

Goudsmid Astrid kiest er voor om haar collecties te maken van gerecycled goud en zilver. Het recyclen van edelmetaal is namelijk een stuk duurzamer dan het mijnen naar nieuw goud en zilver. Ben je op zoek naar een nieuw sieraad denk er dan ook eens over na om je ouden sieraden om te laten smelten tot iets nieuws. 

Heb je een vraag over de collectie of wil je vrijblijvend jouw idee over een sieraad op maat bespreken? Laat het me weten

Bij Op Goud Geluk kan je ook terecht voor reparaties en het waarderen van goud.

Sieraden om nooit te vergeten!

      

© 2015 - 2024 Op Goud Geluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel