Leaves-collectie

Wat is er mooier op onze Aarde dan de natuur? De ringen, hangers oorbellen en kettingen van de Leaves-collectie zijn allemaal op de natuur gebaseerd. De edelstenen in de sieraden geven een rustige en tegelijkertijd kleurrijke indruk. Elk sieraad is in de vorm van een of meerdere blaadjes. De verschillende structuren in het zilver en goud en de heldere kleuren van de edelstenen geven deze collectie een fris karakter.

Boost je outfit

Verras jezelf of een dierbare met de Leaves ring. In dit sieraad zijn matte en glanzende structuren samengevlochten tot een speels en subtiel geheel. Draag je graag een elegant sieraad om je vinger? Kies dan voor de Leaves Ring met Groene Toermalijn. Deze ring is met zijn prachtige blauwgroene steen een blikvanger aan je vinger. Liever iets subtieler, maar net zo elegant? Draag dan een van de zilveren Leaves hangers om je hals. Naast de asymmetrische blaadjes pronkt een donkerblauwe London Blue Topaas. Naast twee hangers, waarbij je zelf de volgorde van de blaadjes kiest, is er een prachtig Triple Leaves collier verkrijgbaar. Maak je outfit compleet door te mixen en matchen met een bijpassende armband en oorstekers. Je zal eruit zien om door een ringetje te halen!

De Leaves-collectie van Op Goud Geluk kwam tot stand uit de oorspronkelijke vorm van een edelsteen waar Astrid aan werkte. Het had de vorm van een blaadje. Ze raakte er geïnspireerd van en ging aan de slag. Het resultaat, een collectie met luchtige en sierlijke sieraden, mag er zijn!

© 2015 - 2023 Op Goud Geluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel