Leaves Collectie van Op Goud Geluk: sieraden geïnspireerd door de natuur

Op zoek naar een sieraad geïnspireerd door de natuur? Dan is de Leaves Collectie van Op Goud Geluk iets voor jou. In de sieraden uit deze collectie laat eigenaresse Astrid van Ruiten de natuur tot leven komen. Het blaadjes motief geeft de sieraden een verrassend, luchtig en sierlijk karakter.

In de Leaves Collectie weet Astrid de schoonheid van de natuur perfect te vertalen naar een stijlvol sieraad. Al dan niet gecombineerd met een edelsteen, zodat het effect om je hals, pols of vinger nóg sprankelender wordt!

Stijlvolle Leaves Collectie
Voor de Leaves Collectie werkt Astrid met de edelmetalen zilver, geel-, rood- en witgoud. Daarnaast gebruikt ze structuren om meer contrast, diepte en variëteit in haar sieraden aan te brengen. Om de natuurlijke elementen te benadrukken worden er voor deze collectie voornamelijk blauwe en groene stenen gebruikt. Deze staan symbool voor de waterdruppels op de blaadjes, wat het geheel een speels effect geeft. De edelstenen worden per sieraad uitgekozen op schoonheid, kleur, slijpvorm en kwaliteit. Door een steen toe te voegen krijgt een sieraad een lief, stoer of klassiek karakter. Daarnaast zijn edelstenen goed bestand tegen slijtage. Zo kunnen de sieraden lang mee en worden ze doorgegeven van generatie op generatie.

Boost je outfit
Verras jezelf of een dierbare met een Leaves Full band ring. In dit sieraad zijn matte en glanzende structuren samengevlochten tot een speels en subtiel geheel. Draag je graag een elegant sieraad om je vinger? Kies dan voor de Full band ring Toermalijn. Deze ring is met zijn prachtige blauwgroene steen een blikvanger aan je vinger. Liever iets subtieler, maar net zo elegant? Draag dan de zilveren Leaves hanger om je hals. Tussen de asymmetrische blaadjes pronkt een donkerblauwe London Blue Topaas. Naast twee hangers, waarbij je zelf de volgorde van de blaadjes kiest, is er een prachtig Triple Leaves collier verkrijgbaar. Maak je outfit compleet door te mixen en matchen met een bijpassende armband en oorstekers. Je zal eruit zien om door een ringetje te halen!

Over Op Goud Geluk
Astrid van Ruiten is eigenaresse van Op Goud Geluk. Naast haar opleiding tot goudsmid op de Vakschool in Schoonhoven volgde ze de opleiding Edelsteenkunde van de FEEG (Federation for European Education in Gemmology). Hierdoor kan Astrid echte stenen goed van namaakstenen onderscheiden. Zij kiest er dan ook voor om alleen met echte edelstenen te werken. Zo biedt Op Goud Geluk ambachtelijke, handgemaakte, hoogwaardige en duurzame sieraden van gerecycled goud om jou blij te maken met een uniek sieraad. Bekijk de collectie op www.opgoudgeluk.nl.

 

Leaves-collectie

Wat is er mooier op onze Aarde dan de natuur? De ringen, hangers oorbellen en kettingen van de Leaves-collectie zijn allemaal op de natuur gebaseerd. De edelstenen in de sieraden geven een rustige en tegelijkertijd kleurrijke indruk. Elk sieraad is in de vorm van een of meerdere blaadjes. De verschillende structuren in het zilver en goud en de heldere kleuren van de edelstenen geven deze collectie een fris karakter.

Boost je outfit

Verras jezelf of een dierbare met de Leaves ring. In dit sieraad zijn matte en glanzende structuren samengevlochten tot een speels en subtiel geheel. Draag je graag een elegant sieraad om je vinger? Kies dan voor de Leaves Ring met Groene Toermalijn. Deze ring is met zijn prachtige blauwgroene steen een blikvanger aan je vinger. Liever iets subtieler, maar net zo elegant? Draag dan een van de zilveren Leaves hangers om je hals. Naast de asymmetrische blaadjes pronkt een donkerblauwe London Blue Topaas. Naast twee hangers, waarbij je zelf de volgorde van de blaadjes kiest, is er een prachtig Triple Leaves collier verkrijgbaar. Maak je outfit compleet door te mixen en matchen met een bijpassende armband en oorstekers. Je zal eruit zien om door een ringetje te halen!

    

De Leaves-collectie van Op Goud Geluk kwam tot stand uit de oorspronkelijke vorm van een edelsteen waar Astrid aan werkte. Het had de vorm van een blaadje. Ze raakte er geïnspireerd van en ging aan de slag. Het resultaat, een collectie met luchtige en sierlijke sieraden, mag er zijn!

© 2015 - 2024 Op Goud Geluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel