We are all Connected!   -   We zijn allemaal verbonden!

Op Goud Geluk presenteert haar eerste geheel gouden (14 karaats) collectie: Connected. De sieraden kenmerken zich door de strakke vormgeving van meerdere banden in verschillende kleuren goud en structuren die samen verbonden zijn. De Bi-color ringen passen eigenlijk overal bij omdat ze gemaakt zijn van twee kleuren goud. Zo kun je door een bicolor ring te dragen sieraden van verschillende kleuren bij elkaar laten passen. De connected ringen zijn in twee versies uitgewerkt Bi-color roodgoud met witgoud en bicolor geelgoud met witgoud. Wil je liever een andere combinatie maken, laat het me weten! Alles is mogelijk. 

De combinatie van de verschillende kleuren goud afgewerkt op diverse manieren staat symbool voor de verbondenheid tussen mensen.  Hoe verschillend we allemaal ook zijn, uiteindelijk is iedereen verbonden met elkaar.

We are all Connected! -  We zijn allemaal verbonden!

Bicolor ring met diamant

De Connected serie leent zich ook heel goed voor het toevoegen van een diamantje aan het ontwerp. Naast de basisringen kun je deze gouden ringen heel makkelijk uitbreiden met een diamant. Dit hoeft natuurlijk niet meteen. Misschien draag je eerst een tijdje de basis en wacht je tot er een mooie gelegenheid voorkomt om je ring te upgraden. 

Connected ring van oud goud

De Connected serie kan heel goed gemaakt worden van eigen goud. Daar is deze collectie ook zelfs mee begonnen. Oud goud van 3 generaties trouwringen omgesmolten in 3 verschillende banen voor de eerste Connected Forever. De kleur van het eigen goud bepaald ook de kleur van de nieuwe ring, maar heb je bijvoorbeeld alleen geelgoud en wil je toch ook een witgouden band er bij kan dat natuurlijk ook. Dan voegen we wat nieuw goud toe. Ook diamantjes uit oude sieraden kunnen worden over gezet in deze mooie meerkleurige gouden ringen. Benieuwd naar de opties? Neem contact op met Astrid!

 

© 2015 - 2024 Op Goud Geluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel