Unieke ringen van Op Goud Geluk

Bij Op Goud Geluk kun je terecht voor bijzondere, handgemaakte ringen in allerlei stijlen. Van zilver tot goud en van stoer tot elegant. Op Goud Geluk werkt alleen maar met kwaliteits materialen, de ringen die je hier vind zijn dan ook altijd van Sterling Zilver (925) of 14 Karaat Goud gemaakt. Daarnaast is het op aanvraag ook mogelijk om de ringen uit de collectie in 18 karaat goud te maken. Heb je nog eigen goud liggen waar je niets mee doet laat dan je ring daarvan maken! Ook dat is mogelijk bij Goudsmid Astrid van Ruiten. 

Zilveren ringen

Ben je op zoek naar een unieke zilveren ring dan heeft Op Goud Geluk genoeg te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor de stoere zilveren ring met structuur. Door de bijzondere handgemaakte structuur heb je een eigentijdse ring die echt een eigen uitstraling heeft. Ben je op zoek naar iets moderns, kies dan de mat afgewerkte zilveren slagring met saffier. Deze geometrische ring doet erg minimalistisch en modern aan en is beschikbaar met verschillende kleuren edelsteen. Ben je op zoek naar een andere kleur laat het me weten, er is heel veel mogelijk!

Gouden ringen

De gouden ringen uit de collectie van Op Goud Geluk zijn altijd uitgevoerd in 14 karaat goud. Naast geelgoud zijn de meeste modellen ook in roodgoud of witgoud te krijgen. Roodgoud heeft een unieke warme uitstraling en witgoud voelt wat moderner aan. Kies wat goed bij jou staat of wat je gewoon mooier vind. Je kunt tegenwoordig alle kleuren goud door elkaar dragen. Zo zijn er niet voor niets veel Bi-color sieraden waarin twee kleuren goud samengevoegd worden in een ring. Zo ook bij de Connected Collectie. Hier worden meerdere kleuren goud bij elkaar gebruikt in hetzelfde sieraad. Kies je voor een combinatie van geelgoud en witgoud of ga je voor een witgouden ring met roodgoud. Daarnaast kun je er ook nog voor kiezen om een diamantje toe te voegen aan de ring. 

Ring met edelsteen

Door te kiezen voor een ring met diamant kies je voor een extra luxe en elegante uitstraling. Een gouden ring met diamant kan zowel heel klassiek als heel modern worden gedragen. Doordat diamant en goud beiden lang mee gaan is het de perfecte combinatie voor een trouwring of verlovingsring. Niets zegt meer: Eeuwige Liefde dan een gouden ring met diamant. Houd je meer van kleur dan valt er gelukkig ook genoeg te kiezen. Zo fleur jij eenvoudig je ring op door een mooie edelsteen te kiezen. Edelstenen zijn er in allerlei kleuren en maken jouw ring extra persoonlijk. Kies je voor een ring met geboortesteen of kies je jouw favoriete kleur? 

Ringen geïnspireerd op de natuur

De gouden en zilveren ringen uit de Leaves-collectie, zijn geïnspireerd door de natuur. Deze collectie bestaan uit allerlei sieraden met als kenmerkend symbool de vervlochten blaadjes. De ringen kunnen zowel met als zonder edelstenen geleverd worden en kunnen tevens in 18 karaat goud en van eigen goud gemaakt worden.

© 2015 - 2024 Op Goud Geluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel