Op Goud Geluk maakt jou graag blij met unieke sieraden, geïnspireerd door jouw verhaal en op ambachtelijke wijze gemaakt van natuurlijke materialen. Zodat jij een herinnering aan een bijzonder moment of belangrijk persoon, blijvend met je mee kunt dragen. 

Met de herinneringssieraden van Op Goud Geluk maak jij de herinnering aan jouw dierbare tastbaar. Op Goud Geluk heeft geen standaard collectie herinneringssieraden. Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden en maken een sieraad op maat, naar aanleiding van jouw persoonlijke verhaal, wens, stijl en budget.

Op Goud Geluk helpt je graag met het ontwerp en adviseert je op het gebied van edelsteen- en materiaalkeuze en de juiste maat. Nadat al je wensen in kaart zijn gebracht wordt er een schets, tijdsplanning en prijsopgave gemaakt. Daarna gaan we aan de slag om jouw unieke sieraad te maken.

Ook kan je bij Op Goud Geluk terecht voor het moderniseren van bestaande sieraden. 

Meer weten over wat mogelijk is? Bekijk de voorbeelden hieronder of lees dan dit artikel op ForYou.nl

 

Sorteer op
 • Unieke vorm met bijzondere stenen

  Hele bijzondere trouwringen
  Hele bijzondere trouwringen

  Tijdens ons gesprek bleek dat ze een groot supporter zijn van kleine ondernemers en met name ambachtslieden. Mede daarom leek het ze zo leuk om hun ringen door een goudsmid te laten maken. Maar dan wel echt uniek!

 • Met een beetje meer glans

  Een tweede leven met meer glans!
  Een tweede leven met meer glans!

  ErfstukAls je de lievelingsring van je moeder hebt georven met daarin een edelsteen die je altijd al prachtig hebt gevonden wil je daar iets moois mee maken. De steen is alleen door al die jaren van dragen wel wat versleten en…

 • Toermalijn in Oud Goud

  Toermalijn in ring van oud goud
  Toermalijn in ring van oud goud

  Deze bi-color ring is gemaakt van 2 oude ringen. Beide ouden ringen bestonden uit een deel geel en een (kleiner) deel witgoud.

  Het gele goud van beide ringen vormt samen de scheen/band van de nieuwe ring en van het witgoud is de…

 • Assieraad van oudgoud

  Ashanger oud goud
  Ashanger oud goud

  Een prachtige hanger gemaakt van de trouwring van de overleden man als basis. Het bakje voor de as is gemaakt van een andere ring die niet meer gedragen werd. De structuur is aan de zijkant nog te zien. Uit deze ring kwam ook nog…

 • Stijlvolle herinnering

  Ashanger op maat
  Ashanger op maat

  Voor een jonge meid wiens vader al enige tijd geleden is overleden heb ik de opdracht gekregen om een ashanger te maken. Haar zoektocht naar ashangers op internet leverde niets op omdat de meeste hangers te duidelijk een ashanger…

 • Van 6 naar 2 ringen

  Van 6 naar
  Van 6 naar

  Wat doe je met een erfenis van oud goud van je moeder en oma's als je alleen maar mannen in de familie hebt? Dat vroeg de vrouw die met deze opdracht aankwam zich af.

  Het goud heb ik getaxeerd op waarde zodat er toch nog een…

 • Smaken veranderen

  Na 40 jaar een nieuw jasje!
  Na 40 jaar een nieuw jasje!

  Voor deze opdracht werd mij gevraagd om de huidige trouwringen een kleine upgrade te geven ter eren van het 40-jarig huwelijksjubileum. Je kunt je misschien wel voorstellen dat je smaak veranderd in de loop van 40 jaar. Zo ook bij…

 • Vervangen van een verloren ring

  V-ring
  V-ring

  Deze opdracht kwam van een mevrouw die vroeger altijd een V-ring droeg maar deze was kwijt geraakt.

  In die tijd erg populair, iedereen boven de 40 wist precies wat het moest worden. Ik had het nog nooit gezien en het was nogal…

  € 175,00
 • Liefde voor de vereniging

  DOSR Hanger
  DOSR Hanger

  D.O.S.R. hanger

  € 55,00
 • Hanger met bijzondere betekenis

  Vlinder hanger
  Vlinder hanger

  Deze opdracht is redelijk spontaan tot stand gekomen. Ik had al ringen voor deze mevrouw en haar man gemaakt en toen zag ze de spinel hanger die ik in mijn collectie heb.

  Deze mevrouw had altijd nog een wens om een tattoo te…

 • Van onedel naar zilver

  12-ring
  12-ring

  Deze opdracht kwam van een mevrouw die al een tijd deze ring in onedel metaal droeg. (De rechter ring op de foto.) Nu wilde ze eigenlijk dezelfde ring maar dan in het zilver. Dus dat heb ik gedaan.

  De ring bestaat uit 12 ringen…

 • 7 chakra's 7 edelstenen

  Chakra hanger
  Chakra hanger

  Deze hanger is gemaakt naar aanleiding van een mevrouw die op zoek was naar een chakra hanger maar iets anders wenste dan wat ze tot dan toe kon vinden.

  Ik heb me even moeten verdiepen in de wereld van de chakra's want daar ben…

 • Symbolische betekenis

  Vriendschapsringen
  Vriendschapsringen

  Deze opdracht kwam van een stel dat al een geschiedenis achter de rug heeft met voorgaande relaties en geen intentie meer hebben om te trouwen. Toch wilden ze graag een symbool voor hun liefde dragen. Daar zijn deze…

 • Een mooi moment vastleggen

  Trotsringen
  Trotsringen

  Deze opdracht is gemaakt naar aanleiding van het slagen van een dochter voor haar opleiding. Moeder was trots en heeft daar samen met de dochter mooie ringen voor laten maken.

  Moeder heeft het woord trots in bijzondere tekens…

 • Oud goud omsmelten

  Gouden hart
  Gouden hart

  Deze opdracht kwam van een moeder die wat oude sieraden van haar moeder had geërfd en daar graag iets van wilde laten maken. Zij droeg zelf altijd een gouden hart om haar nek en wilde er ook een voor haar 2 dochters.

  Hier heb ik…

 • Lekker zomers Lief gebaar

  Enkelbandje
  Enkelbandje

  Een lief gebaar van een man voor zijn vriendin die al tijden een mooi enkelbandje wil maar er steeds niet van komt om er eentje te kopen.

  Hij vroeg mij om een enkelbandje te ontwerpen en maken.

  Leuk!

 • Een medailleregen

  Verenigingslogo
  Verenigingslogo

  Bronzen medaille van 3cm rond en 1mm dik.

 • Extra sprankeling

  Upgrade je trouwringen
  Upgrade je trouwringen

  Voor deze opdracht mocht ik de trouwringen van een echtpaar 'upgraden' met diamanten uit twee andere ringen die zij in bezit hadden maar niet meer werden gedragen. De ring van zowel de vrouw als de man werd bezet met 7 diamanten.…

Sorteer op

Betalen

Betaal gemakkelijk en veilig via Ideal!

© 2015 - 2020 Op Goud Geluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel