Op Goud Geluk maakt jou graag blij met unieke sieraden, geïnspireerd door jouw verhaal en op ambachtelijke wijze gemaakt van natuurlijke materialen. Zodat jij een herinnering aan een bijzonder moment of belangrijk persoon, blijvend met je mee kunt dragen. 

Met de herinneringssieraden van Op Goud Geluk maak jij de herinnering aan jouw dierbare tastbaar. Op Goud Geluk heeft geen standaard collectie herinneringssieraden. Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden en maken een sieraad op maat, naar aanleiding van jouw persoonlijke verhaal, wens, stijl en budget.

Op Goud Geluk helpt je graag met het ontwerp en adviseert je op het gebied van edelsteen- en materiaalkeuze en de juiste maat. Nadat al je wensen in kaart zijn gebracht wordt er een tijdsplanning en prijsopgave gemaakt. Daarna gaan we aan de slag om jouw unieke sieraad te maken.

Meer weten over wat mogelijk is? Bekijk de voorbeelden hieronder of lees het artikel 'Een tastbare herinnering.'

Anette van der Panne: "Van een collier van mijn moeder heeft Astrid voor mij 2 prachtige ringen gemaakt. Ze heeft gewerkt met het goud en de diamantjes van het collier. Ook heeft ze in een ring as van mijn moeder op subtiele wijze verwerkt. Zo draag ik altijd een stukje van mijn moeder met mij mee en behalve dat de ringen er prachtig uit zien, geeft me dat ook een geborgen gevoel. Zoiets persoonlijks kan alleen gemaakt worden door iemand die liefde voor het vak heeft en een enorm inlevingsvermogen. Astrid heeft beide in overvloed." Bron: Rememberme.nl

      

per pagina
    1 - 24 van 25 resultaten
  • 1
  • 2
© 2015 - 2024 Op Goud Geluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel