Naast het goudsmeden heb ik afgelopen jaar een nieuwe hobby ontwikkeld, dat is fotograferen. Na een leuk bezoek aan de Keukenhof ben ik thuisgekomen met heel veel mooie en kleurrijke foto's. Hier had ik eerst geen plannen mee, gewoon leuk! 

In Mei ben ik ook op fotoreis geweest naar Schotland. Hier heb ik ook zoveel mooie foto's gemaakt dat ik echt dacht: Het zou echt zonde zijn om hier niets mee te doen. Hierdoor is mijn nieuwe project begonnen en ben ik prints gaan maken van mijn foto's!

Kalender

Vandaar dat er nu een pagina op de website staat met fotoproducten. Ik heb een Tulpenkalender gemaakt voor 2024. Met elke maand een andere kleurrijke tulp op de voorgrond waar ook de grafische elementen naar zijn aangepast. Inclusief weeknummers is dit een vrolijke Kalender voor het jaar 2024!

Wenskaarten

Naast de kalender heb ik ook verschillende wenskaarten gemaakt waarin steeds een foto groot op de voorkant staat. Een vierkante wenskaart zonder tekst aan de binnenkant. Nog helemaal open om zelf in te vullen en daardoor voor iedere gelegenheid geschikt. Stuur de ansichtkaart voor een verjaardag, jubileum, hart onder de riem of beterschapswens, de kaarten zijn te gebruiken voor allerlei bijzondere momenten. 

Wanddecoratie

Om de bloemenfoto's echt uit te lichten heb ik ze ook op plexiglas afgedrukt in een afmeting van 40x40cm. Hierdoor kun je eenvoudig een kleurrijk accent in je woning plaatsen. Plexiglas brengt de kleuren echt tot leven en brengen zo een stukje natuur in huis. Andere formaten zijn op aanvraag leverbaar. 

© 2015 - 2023 Op Goud Geluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel