Op Goud Geluk sieraden collectie

Op Goud Geluk heeft een uitgebreide sieraden collectie. Als zelfstandig goudsmid maakt en ontwerpt Astrid van Ruiten alles zelf. De voorliefde voor edelstenen en kwaliteit zie je terug in de sieraden. Er is voor ieder wat wils. Oorbellen die je dagelijks naar werk kunt dragen. Edelstenen colliers die je draagt naar feestelijke gelegenheden. Ringen die je voor de rest van je leven draagt of armbanden met een symbolische betekenis. Sieraden in zilver en goud, regelmatig in combinatie met een kleurrijke edelsteen. Doordat alles met de hand wordt gemaakt is er ook ruimte voor aanpassingen. Wil je liever een andere kleur goud of een andere kleur steen, dat kan! Vraag naar de mogelijkheden. 

Leaves Collectie

De Leaves Collectie is gebaseerd op de natuur. Elk sieraad is samengesteld uit de vorm van meerdere blaadjes. Hier en daar geaccentueerd door een edelsteen die het blauwe water of het groen in de natuur symboliseert. De verschillende structuren symboliseren de diversiteit in de natuur. De collectie heeft met zijn organische vormen een unieke uitstraling. 

Trefoil Collectie

De Trefoil Collectie is geinspireerd op de Gotische bouwstijl. De hoge kathedralen in de stijl van de Gotiek hebben een bijzonder maaswerk dat intrigeert. Juist de roosvensters en de glas in lood ramen spreken erg tot de verbeelding. Dit zie je dan ook terug in de kleurrijke edelstenen die zijn gebruikt in de collectie. Samen met het Trefoil element, een basisvorm uit de Gotiek vormen zij de basis van deze collectie. 

Connected Collectie

De Connected Collectie is een strakke, moderne collectie waarbij de combinatie van verschillende materialen centraal staat. De sieraden zijn allemaal Bi-color uitgewerkt. Dat betekend dat er met twee kleuren goud is gewerkt. Er wordt gebruik gemaakt van het contrast tussen geelgoud, witgoud en roodgoud. Daarnaast wordt er ook gespeeld met verschillende structuren. Zo wordt ook glans en glad afgewisseld met gestructureerd en mat. De naam is afgeleid uit juist deze combinaties. Hoe verschillend iedereen ook is, we zijn allemaal verbonden. Net als de verschillende gouden banden in de sieraden. 

┬ę 2015 - 2023 Op Goud Geluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel