Uniek kleurenspel

Verlovingsring Parti-Saffier

Vorige Artikel 7 van 28 Volgende
€ 1.335,00 (inclusief btw)

Verlovingsring Parti-Saffier

Deze gouden ring is gemaakt van 14-karaats witgoud, waarop een Australische parti-saffier schittert tussen twee diamanten in. Het klassieke design en de veelkleurige edelsteen zijn perfect met elkaar in balans. Het resultaat: een ring die als verlovingsring gebruikt kan worden en zo een prachtig symbool kan vormen voor de liefde in je leven.

Wie deze ring ziet, zal direct de parti-saffier in het midden opvallen. Gewoonlijk zijn saffieren blauw van kleur, maar deze saffier is extra bijzonder. De edelsteen zal zowel geel, groen als blauw laten zien. Een uniek stukje vakmanschap. De saffier is 0.41ct en 4.85mm. De diamanten zijn 0.04ct per stuk en  F/G VS kwaliteit. Ben je echt op zoek naar iets unieks, dan is dit jouw ring.

Sieraden van Op Goud Geluk

Op Goud Geluk is de winkel van Astrid van Ruiten-De Vries. Zij ontwerpt zilveren en gouden sieraden, zowel oorstekers, hangers, armbanden als ringen. In haar ontwerp laat ze edelstenen uit de natuur altijd centraal staan, prachtig gekleurde edelstenen die het dan ook verdienen om gezien te worden. In haar collectie verlovingsringen kun je sieraden vinden met diamanten, een spinel, deze ring met en parti-saffier of een aquamarijn. Omdat Astrid de sieraden zelf ontwerpt, is er nog veel meer mogelijk. Je kunt altijd vragen naar de mogelijkheden. Jouw droomring ligt op je wachten!

Omschrijving Specificatie
Steenmaat 0.41 ct

Betalen

Betaal gemakkelijk en veilig via Ideal!

© 2015 - 2021 Op Goud Geluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel