Smaken veranderen

Na 40 jaar een nieuw jasje!

Vorige Artikel 10 van 18 Volgende

Voor deze opdracht werd mij gevraagd om de huidige trouwringen een kleine upgrade te geven ter eren van het 40-jarig huwelijksjubileum. Je kunt je misschien wel voorstellen dat je smaak veranderd in de loop van 40 jaar. Zo ook bij dit stel. De trouwringen die ze ooit hadden uitgezocht waren niet meer helemaal hun smaak. "Toendertijd waren dit gewoon 'de' trouwringen, iedereen had zo een beetje dit model."

Nu na 40 jaar willen ze toch iets moderners maar niet te apart. Ze gaan voor een strakkere band, zonder motief of relief, wat eerder wel op de ring zat. Ook vinden ze het leuk om het jubileum te verzegelen en kiezen ervoor om een diamant in de damesring te zetten. De oude ringen zijn omgesmolten en tot de nieuwe,strakkere ringen gevorm. Een gedeelte van het proces zie je terug in de foto's.

Zo zie je dat je met kleine aanpassingen weer een heel nieuwe, frisse set trouwringen hebt waarmee je hopelijk nog 40 jaar van kunt genieten. 

Als dank stuurde ze mij leuke foto's van de fotoshoot met het hele gezin en de kleinkinderen om op mijn website te kunnen gebruiken.

Gefeliciteerd met dit mooie jubileum en ik wens jullie nog 40 mooie jaren toe!

Betalen

Betaal gemakkelijk en veilig via Ideal!

© 2015 - 2021 Op Goud Geluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel